B
Bllossom
Guest
Merhabalar, Gaziantep mutfağından Ayva kebabı ile karşınızdayım
Malzemeler:
2 adet ayva
200gr dana eti (aslı olan da kuzu eti ile yapılır bizim evde tüketilmediğinden dana eti tercih ettim)
1 adet küçük soğan
1 adet yeşil biber (kırmızı daha cok yakısacaktır)
1 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
1 tutam fesleğen
Yapılışı:
Öncelikle kırmızı etimizi küp küp doğrayıp tencereye alıp pişiriyoruz.
Pişen etlerin üzerine...
Devamı...

Malzemeler:
2 adet ayva
200gr dana eti (aslı olan da kuzu eti ile yapılır bizim evde tüketilmediğinden dana eti tercih ettim)
1 adet küçük soğan
1 adet yeşil biber (kırmızı daha cok yakısacaktır)
1 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
1 tutam fesleğen
Yapılışı:
Öncelikle kırmızı etimizi küp küp doğrayıp tencereye alıp pişiriyoruz.
Pişen etlerin üzerine...
Devamı...