Etli Saltanat Pilavı - Sütaş Tereyağı Sponsorluğunda

  • Konbuyu başlatan Eslinna
  • Başlangıç tarihi
E

Eslinna

Guest
Malzemeler

IMG-20250210-WA0030.jpg

500 Gr kuş başı et
1- 2 yemek kaşığı sıvıyağ ( et için)
Karabiber
Kekik
Tuz
2 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı haşlanmış nohut
4 su bardağı sıcak su
2 tane havuç 🥕
2 tane patates 🥔 ( büyükse bir tane de olur)
Tuz
Kızartmak için sıvıyağ (patates ve havuç için)

Yapılışı

İlk önce etmizi suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz. Pismediyse biraz sıcak sıcak su tekrar ekliyoruz.
Suyunu çeken pişen etlere sıvıyağ,tuz ...

Devamı...
 
Üst