KREMALI BEZELYELİ , KUŞKONMAZLI LİMONLU PİLAV

  • Konbuyu başlatan Promedia
  • Başlangıç tarihi
P

Promedia

Guest
Zeytinyağını yapışmaz tabanlı bir tencerede ısıtın. Pirinci ve bir tutam tuzu ilave edip karıştırın. 200 ml sıcak su, krema, hardal ve limon kabuğunu ekleyin. Karıştırıp kapağını kapatın. Orta-kısık ateşte hafif sulu kalana kadar pişirin.

Bezelye, kuşkonmaz ve parmasanı ilave edip karıştırdıktan sonra ocaktan alın. Tabaklara pay edip servis edin.
100 gr Amerikan pirinci

100 gr taze krema

50 gr iç bezelye

4 kuşkonmaz, dipleri kesildikten sonra 3’e bölünmüş

1 tatlı kaşığı Dijon hardalı

1...

Devamı...
 
Üst