A
Amanita
Guest
Merhaba canlarım bugün sizlere kebapçılardaki gibi yumuşak pirzola tarifi vereceğim. 
Pirzolanın birçok pişirme yöntemi var ızgara,fırın ve döküm tava. Bende döküm tava var onda yapacağım.
Pirzolada baharat sevmiyoruz eşimle o yüzden sadece tuz, zeytinyağı ve biraz karabiber ile marine ediyorum.
Himalaya tuzu ete çok güzel bir lezzet katıyor dileyen kaya tuzuda kullanabilir.
Şimdi tarife geçelim
Malzemeler;
6 adet kuzu pirzola (kişi sayısına göre arttırabilirsiniz)...
Devamı...

Pirzolanın birçok pişirme yöntemi var ızgara,fırın ve döküm tava. Bende döküm tava var onda yapacağım.
Pirzolada baharat sevmiyoruz eşimle o yüzden sadece tuz, zeytinyağı ve biraz karabiber ile marine ediyorum.
Himalaya tuzu ete çok güzel bir lezzet katıyor dileyen kaya tuzuda kullanabilir.
Şimdi tarife geçelim

Malzemeler;

Devamı...