PİRİNÇLİ SOMON KÖFTELERİ VE YEŞİL SALATA

  • Konbuyu başlatan Promedia
  • Başlangıç tarihi
P

Promedia

Guest
Pirinci yıkayıp süzün. 100 ml sıcak su ile ufak bir tencereye alın. Bir tutam tuz ilave edip kaynamaya bırakın. Orta-kısık ateşte kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar pişirin. Ateşten alıp soğumaya bırakın.

Fırınınızı önceden 200 derecede ısıtın. Sarımsak, soğan, kişniş ve somonu rondoya alıp parçacıklı olacak şekilde karıştırın. Karışımı bir kaba aktarın. Haşlanmış pirinci ilave edip tuz ve pul biberle tatlandırın. Yumurtayı da ekleyip karıştırın.

Fırın tepsinizi yağlı kağıt ile...

Devamı...
 
Üst