Tavuklu Firik Pilavı- Yayla Firik Bulguru Sponsorluğunda

  • Konbuyu başlatan yasminsay
  • Başlangıç tarihi
Y

yasminsay

Guest
Malzemeler;
IMG_5166.jpeg


1 bardak firik bulguru

1 bardak pilavlık bulgur

1 adet orta boy soğan

1 tavuk göğsü ya da kalçalı but

1 çorba kaşığı karışık salça

Tuz, karabiber

Sıvı yağ





Hazırlanışı;
Öncelikle tavuk etimizi haşlayarak başlıyoruz.
IMG_5167.jpeg

Soğanı ince küpler halinde doğruyoruz ve yağ ile tencereye alıp kavuruyoruz.

IMG_5168.jpeg

Kavrulan soğanlara salçayı ekleyip, salçayla kavurmaya devam ediyoruz.
IMG_5169.jpeg

Salçalı soğanımıza yıkanmış firik ve pilavlık...

Devamı...
 
Üst