Y
yasminsay
Guest
Malzemeler;
1 bardak firik bulguru
1 bardak pilavlık bulgur
1 adet orta boy soğan
1 tavuk göğsü ya da kalçalı but
1 çorba kaşığı karışık salça
Tuz, karabiber
Sıvı yağ
Hazırlanışı;
Öncelikle tavuk etimizi haşlayarak başlıyoruz.
Soğanı ince küpler halinde doğruyoruz ve yağ ile tencereye alıp kavuruyoruz.
Kavrulan soğanlara salçayı ekleyip, salçayla kavurmaya devam ediyoruz.
Salçalı soğanımıza yıkanmış firik ve pilavlık...
Devamı...
1 bardak firik bulguru
1 bardak pilavlık bulgur
1 adet orta boy soğan
1 tavuk göğsü ya da kalçalı but
1 çorba kaşığı karışık salça
Tuz, karabiber
Sıvı yağ
Hazırlanışı;
Öncelikle tavuk etimizi haşlayarak başlıyoruz.
Soğanı ince küpler halinde doğruyoruz ve yağ ile tencereye alıp kavuruyoruz.
Kavrulan soğanlara salçayı ekleyip, salçayla kavurmaya devam ediyoruz.
Salçalı soğanımıza yıkanmış firik ve pilavlık...
Devamı...